Maventa Connectorin avulla laskuja voidaan noutaa kahdella tapaa. Suosittelemme keskustelemaan ohjelmistotoimittajan kanssa siitä, kumpi tavoista soveltuu paremmin kyseiselle ohjelmistolle.

1) Laskut tallennetaan alihakemistoihin per lasku

Alihakemiston nimi muodostuu yrityksen y-tunnuksesta ja laskunumerosta esim. 12345678_123. Alihakemiston sisällä on laskuaineisto (.xml), laskukuva (.pdf) sekä mahdolliset liitetiedostot. Tiedostot nimetään laskunumeron mukaan esim. invoice_123.xml & invoice_123.pdf

2) Laskut tallennetaan samaan kansioon (oletus asetus)

Jos kaikki laskut tallennetaan samaan kansioon (IN), laskuaineiston (.xml) ja laskukuvan (.pdf) + mahdollisten liitteiden tiedostonimen eteen lisätään laskun yksilöllinen ID esim. 1532affe-7868-48ec-xxxx-8bb4d82exxxx_invoice_1499541.xml, 1532affe-7868-48ec-xxxx-8bb4d82exxxx_invoice_1499541.pdf ja 1532affe-7868-48ec-xxxx-8bb4d82exxxx_attachment_1499541.pdf.