Virheviesti viittaa siihen että kaikkia ilmoituksia yritetään lähettää samassa tiedostossa.

Laskuttajailmoitus pitää pilkkoa osiin niin, että jokaisen pankin ilmoitus on omassa tiedostossaan. Laskuttajailmoitusten teko-ohjelma muodostaa eri pankeille menevät laskuttajailmoitukset samaan tiedostoon.  Jotta laskuttajailmoitukset voi lähettää Maventan kautta pankille, tulee laskuttajailmoitukset pilkkoa (copy-paste) omiksi tiedostoiksi.

Jokainen laskuttajailmoitus alkaa SOAP-kehyksellä  ja päättyy  tägiin.

Mikäli lähetät laskuttajailmoitukset suoraan Maventasta yksittäiset tiedostot tulee lähettää yksi kerrallaan.