1. Massatulostuspalveluun pääset kirjautumalla Maventa-tilillesi osoitteessa https://secure.maventa.com
  2. Kirjauduttuasi palveluun, näet ylälaidassa millä yrityksellä olet sisäänkirjautuneena Maventaan. Klikkaa "Massatulostuspalvelu" vasemmasta sivuvalikosta.
  3. Klikkaa “Massatulostuspalvelu” päästäksesi lähetyssivulle.
  4. Lähetyssivulla valitaan ZIP-tiedosto joka sisältää yhden tai useamman PDF-tiedoston (lisätietoa ZIP-tiedostosta löytyy lähetyssivulla). Kun olet valinnut haluamaasi ZIP-tiedoston voit klikata "Lähetä" nappia. Saat onnistuneesta toimenpiteestä OK viestin.
  5. Voit tarvittaessa palata listaukseen jossa näet lähetetyt tiedostot ja niiden tilat.
  6. Kun saamme tulostuspalvelusta kuittauksen että kirjeet ovat tulostettu, saatte sähköpostiinne siitä kuittauksen.

HUOM!

• Aineistot voivat olla mm. laskuja, tiedotteita tai palkkalaskelmia.
  • Aineistojen tulee olla ZIP-paketoitu, yksi PDF per kirje.
  • ZIP-paketissa voi olla useita PDF-tiedostoja.
  • PDF-kirjeet tulee olla suunnitteluohjeen mukaiset, katso ohjeet tästä
  • PDF aineistoon tulee sisällyttää kaikki käytetyt fontit. Käyttäjän tulee huolehtia, että hänellä on tarvittavat fonttilisenssit ko. käyttötarkoitusta varten.
  • Katso lista tulostuspalvelun tukemista standardifonteista tästä
  • Osoitetiedot tulee olla annettu suunnitteluohjeen mukaisesti, katso ohjeet tästä
  • Palveluntarjoaja ei ota vastuuta väärin asemoitujen kirjeiden välityksestä!