Microsoft Event Vieweristä löytyvät kaikki samat lokitiedostot, jotka Connectorin lokista löytyvät. Maventa Connectorin lokista voi luoda varoituksia Microsoft Event Viewer ohjelmalla eli tilanteisiin, joissa lokiin tulee virhe esim. laskun lähettämisen epäonnistumisesta. Tällöin saat aina sähköpostiisi tiedon virheestä eikä Connectorin lokia tarvitse paikallisesti seurata.

1. Avaa Windows Event Viewer
  2. Valitse vasemmasta reunasta Maventa (löytyy kohdasta "Applications and Services...")

3. Klikkaa virhe 'aktiiviseksi' ja valitse "Attach Task To This Event"
  4. Uusi ikkuna aukeaa (Create Basic Task Wizard).
    Kirjoita ensiksi tehtävälle nimi ja kuvaus (esimerkki alla) ja valitse seuraava.

5. Valitse haluttu toiminto "Send an e-mail" ja klikkaa seuraava

6. Kirjoita lähettäjän ja vastaanottajan sähköpostiosoite sekä viestille otsikko ja sisältö. Lisää myös SMTP palvelin. Klikkaa lopuksi seuraava

7. Viimeistele tehtävän luonti