1) Asetukset - Lisäpalvelut - Skannitili

Tähän käyttäjä voi määritellä sähköpostiosoitteen, johon skannauspalvelumme CogiDocs lähettää ei-lasku -materiaalin.

2) Asetukset - Yrityksen tiedot

Yrityksen sähköposti: yrityksen yleinen sähköposti, joka tulostuu laskulle.
Laskutussähköposti: sähköpostiosoite, johon ilmoitus saapuvasta verkkolaskusta lähetetään. Jos tämä on tyhjä, lähetetään ilmoitus yrityksen yleiseen sähköpostiin.

Otathan huomioon, että mikäli laskuttaja ilmoittaa laskuaineistolla yhteyshenkilön sähköpostin, käytetään tätä sähköpostia ilmoituksen lähetykseen tilillä määritetyn sähköpostin sijasta.

Yrityksen sähköpostiosoitteeseen voit tilata tilinne laskumääristä raportin.

3) Asetukset - Laskutustiedot - Sähköposti

Tähän määritellään sähköposti, johon haluat vastaanottaa laskun tämän palvelun käytöstä. Huomioithan, että ensisijaisesti lähetämme aina laskut

a) Verkkolaskuna, jonka lähetys perustuu annettuun verkkolaskuosoitteeseen ja y-tunnukseen
b) Sähköpostitse (jos verkkolaskuna ei mahdollinen)
c) Postitse (jos sähköpostitse ei mahdollinen)

4) Asetukset - Laskuasetukset - Laskuilmoitukset

Lähetetyt laskut kohtaan voit määritellä sähköpostiosoitteen, johon haluat vastaanottaa ilmoituksen virheeseen päätyneestä verkkolaskusta.

Laskujen lähettäminen - sähköposti kohdasta voit valita, millä seuraavista tavoista lasku toimitetaan asiakkaalle sähköpostin välityksellä.

5) Asetukset - Omat asetukset - Tiedot

Voit estää laskutapahtumien (Lasku päivittynyt tilaan Nähty, jne.) ilmoitukset valitsemalla ensimmäisen täpän. Estä kaikki sähköpostiviestit -kohdasta voit estää kaikki sähköpostiviestit.