Voit estää saman laskunumeron käytön kirjautumalla tilillesi osoitteessa https://secure.maventa.com/login, menemällä kohtaan Asetukset > Laskuasetukset > Laskujen lähettäminen ja valitsemalla kohdan
Älä salli saman laskunumeron käyttöä uudestaan:

Tällöin saat virheviestin mikäli yrität viikon sisään lähettää useampaa laskua samalla laskunumerolla. Viikon jälkeen kyseistä laskunumeroa voi taas käyttää, mikä mahdollistaa esimerkiksi huomautuslaskujen lähettämisen.