Raportit-sivulla voit luoda raportteja myynnistä, saapuneista laskuista sekä transaktioista.

Kuukausiraportti

• Kuluvan kuukauden lähetetyt ja vastaanotetut laskut
  • Voit tallentaa raportin PDF-muodossa klikkaamalla Tallenna PDF

Myyntiraportti

• Klikkaa ensin valitse saadaksesi laskutustilaston esiin
  • Yleisestä tilastosta näet mm. vuoden todellisen myynnin ja kuukauden myynnin
  • Avoimien laskujen tilastosta näet mm. saatavat ja erääntyneet laskut
  • Voit tallentaa raportin PDF-muodossa klikkaamalla linkkiä

Saapuneet

• Näet raportin saapuneiden laskujen osalta. Klikkaa ensin valitse saadaksesi laskutustilaston esiin
  • Yleisestä tilastosta näet mm. vuoden ostolaskut ja kuukauden ostolaskut
  • Avoimien laskujen tilastosta näet mm. saatavat ja erääntyneet
  • Voit tallentaa raportin PDF-muodossa klikkaamalla linkkiä

Transaktiot

• Valitse ensin raportin aloitus- ja lopetuspäivämäärät. Paina sitten valitse saadaksesi raportin näkyviin
  • Näet sekä saapuneet että lähteneet laskut ja niiden tiedot, kuten mm. laskun tilan ja vastaanottaja
  • Valitse linkistä tallenna PDF, mikäli haluat raportin PDF-muodossa

Ohjelmistotransaktiot

• Valitse ensin raportin aloitus- ja lopetuspäivämäärät. Paina sitten valitse saadaksesi raportin näkyviin
  • Näet raportista laskujen määrät yhteensä ja välitystavoittain: lähetetty sähköpostilla, lähetetty ipostilla (tulostuspalvelun kautta), lähetetty sähköisesti, pankkiverkkovälitys, ostolasku pankkiverkosta, visman sisäinen.