Mikäli tilejä on alle 10 kappaletta:

• Suosittelemme että avaat jokaiselle yritykselle oman tilin itse ja käytät rekisteröinnissä samaa käyttäjätunnusta (=sähköpostiosoitetta), jolloin tämä sama käyttäjä pääsee käsiksi kaikkiin yrityksiin.
  • Jokaiselle yritykselle tehdään normaalisti käyttöönotto ja valtuutus yksitellen.

Mikäli tilejä on yli 10 kappaletta ja haluat että avaamme tilit puolestasi:

• Tilien avaamisesta veloitetaan 5 euroa + ALV/tili Customer Care + hinnaston mukaisesti, eikä avaamisesta aiheudu muita kustannuksia.

• Mikäli sinulla ei ole Maventa-käyttäjää rekisteröidy ensin käyttäjäksi osoitteessa https://secure.maventa.com/companies/register?lang=FI
  • Tee Excel-taulukko alla olevan mallin mukaan, ja täytä siihen yrityksen pääkäyttäjän tiedot ja niiden asiakkaiden tiedot, joille haluat avata tilin.
  • TilienAvaus.xls