Oletko jo huomannut uuden Postmodern laskupohja -valinnan Maventa-tililläsi? Voit nyt ottaa uuden laskupohjan käyttöön Maventa-tililtä kohdasta Asetukset >Ulkoasuasetukset > PDF:n ulkoasu ja katsoa laskupohjasta myös PDF-esimerkin.

Uusi Postmodern laskupohja on visuaalisesti kattavampi ja selkeämpi kuin muut Maventan laskupohjat. Laskupohjaan saat myös lisättyä oman yrityksesi logon, joka tulee laskulle oikeaan yläkulmaan.

Maventa generoi laskuaineistosta laskukuvan, jos laskukuvaa ei ole lähetetty Maventaan. Mikäli lähetät laskuaineiston mukana taloushallinto-ohjelmistosi luoman laskukuvan, Maventa välittää laskukuvan vastaanottajalle sellaisenaan.