Massatulostuspalvelussa on nyt kirjeiden lähetysluokaksi valittavissa Economy tai Priority.

Aikaisemmin kirjeluokkaa ei pystynyt valitsemaan vaan kirjeet menivät aina Priority-luokassa. Priority on edelleen oletusasetuksena, jos luokkaa ei käy muuttamassa massatulostuspalvelun käyttöliittymästä tai määritä sitä erikseen API:n yli lähetyksen yhteydessä.

HUOM! Tämä asetus vaikuttaa ainoastaan massatulostuspalvelun kautta lähetettävien kirjeiden luokkaan. Tulostupalvelun kirjeluokkaa voi käydä muttamassa Maventa-tilillä kohdassa Asetukset > Laskujen lähettäminen > Tulostuspalvelun kirjeluokka