Voit tarkistaa laskujen tilan Maventa.com-palveluun kirjautumisen jälkeen kohdasta Laskut -> Lähetystapa. Jotkut Maventan taloushallinto-ohjelmistopartnerit tuovat laskujen tilatiedon myös ohjelmistonsa myynti ja ostoreskontraan. Lisää tietoa tästä saat taloushallinto-ohjelmistosi toimittajalta.

Jos laskun lähetys epäonnistuu, lasku menee virhetilaan. Tämän lisäksi laskun lähettäjälle lähetetään ilmoitus virheestä sähköpostitse jos virheilmoitukset on kytketty päälle tilin asetuksista