Luo uusi yritys
Mikäli sinulla on jo käyttäjätunnus Maventassa ja haluat luoda sen alle Maventa-tilin jollekin toiselle yritykselle, tulee se tehdä suoraan yrityksen Maventa-tilin kautta.

Uuden yrityksen tilin saat luotua kirjautumalla Maventa-tilillesi ja seuraamalla polkua Asetukset > Työkalut > Luo uusi yritys.

Tämän jälkeen avautuu lomake uuden tilin luontia varten. Täytä ensin nämä neljä kohtaa: Tilin tyyppi, Maa, Yrityksen toiminimi sekä Y-tunnus.

Sen jälkeen täytä yrityksen postiosoitetiedot otsikon Lisää postiosoite alle.

Nyt määritä Asetukset -otsikon alla olevat kentät, jotka tulevat voimaan yrityksen Maventa-tilille.

Kun kaikki kentät ovat täytetty, paina Rekisteröidy, jonka jälkeen saat kuittauksen onnistuneesta tilin rekisteröimisestä.

Nyt kun kirjaudut Maventan käyttäjätunnuksellasi sisään, pääset valitsemaan tämän juuri luodun yrityksen.

Huomioithan, että pankkiverkkoyhteys tulee erikseen aktivoida, kun tili on luotu Luo uusi yritys -kohdan kautta. Pankkiverkon aktivoimisesta yrityksen Maventa-tilille voit lukea täältä.

Huom. mikäli haluat luoda samalla y-tunnuksella uuden Maventa-tilin, voidaan tili luoda osastojatkeellisena. Tätä ominaisuutta voidaan käyttää esimerkiksi aputoiminimillisten tilien käytössä, joilla on sama y-tunnus.

Osastojatkeellisen tilin verkkolaskuosoite sisältää normaalin osoitteen lisäksi loppuosan numerojatkeen esim. 001, joka tulee huomioida ilmoittaessa mahdollista ostolaskujen verkkolaskutusosoitetta.

Osastojatkeellisen tilin avaus tapahtuu ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme support@maventa.com.