Kirjautuaksesi Maventaan, mene osoitteeseen secure.maventa.com/login.
Kun olet kirjautumissivulla, anna ensin Maventa-käyttäjätunnuksesi (sähköposti) ja paina Seuraava:

Anna seuraavaksi salasanasi ja paina Kirjaudu sisään:

Seuraavaksi järjestelmä pyytää sinulta 6-numeroista turvakoodia, jonka voit hakea autentikaattori-sovelluksestasi. Kun olet ilmoittanut kuusinumeroisen koodin (esim. 123456), paina Vahvista.

Huomioithan, että voit tässä vaiheessa laittaa kirjautumisen muistamaan laitteen 30 päivää, jolla ajalla pääset kirjautumaan pelkän käyttäjätunnuksen sekä salasanan avulla. Mikäli haluat näin, laita täppä ensin kohtaan Muista laite 30 päivää ja sen jälkeen paina Vahvista.

Tämän jälkeen olet sisäänkirjautuneena yrityksen Maventa-tilillä.