Käyttöliittymässämme saapuneiden ja lähetettyjen laskut löytyvät nyt omilta välilehdiltään. Voit valita näkymästä, kuinka monta laskua listataan per sivu (25,50 tai 100).

Laskun hakeminen
Lähetetyt-välilehdellä voit hakea myyntilaskuja laskun numerolla, vastaanottajan nimellä tai laskun yksilöivällä tunnuksella. Voit hakea myyntilaskuja myös tietyllä ajanjaksolla klikkaamalla haku-painiketta ja asettamalla päivämäärät.

Näytettävien sarakkaiden valinta
Voit valita mitä tietoja sarakkaille näytetään laskusta. Saat näkyviin tiedot: Laskunumero, laskun ID, Viitenumero, Lähettäjän y-tunnus, vastaanottaja, vastaanottajan y-tunnus, Laskun päivä, Eräpäivä, Lähetetty, toimitettu,veroton summa, verollinen summa, tila, lähetyskanava, sekä avaa välilehtenä.

Laskulistauksen lataaminen
Voit ladata näkyvän sivun taulukon myös koneelleesi XLS tai CSV muodossa. Huomioithan, että mikäli sinulla on valittuna näkymä "25 laskua per sivu", tulee ladattavaan tiedostoon maksimissaan 25 laskua.

Yksittäisen laskun tiedot
Avaa laskun tiedot näkyviin klikkaamalla laskuriviä. Voit avata laskun tiedot klikkaamalla välilehti-ikonia.

Voit uudelleenlähettää laskun kohdasta painikkeella "Lähetä lasku uudelleen.." joko käyttäen samaa reittiä tai antaa kokonaan uuden reitin/osoitteen laskulle. Uudelleenlähetys onnistuu sekä jo aiemmin lähetetyistä että virheeseen jääneelle laskuille.
Löydät kaikki Maventaan välittyneet laskun tiedostot "Laskun liitetiedostot" kohdasta. Klikkaamalla painikkeita voit avata ja tallentaa tiedostot tarvittaessa.
Laskun tapahtumat kertovat milloin, ja mihin osoitteeseen lasku on lähetetty. Mikäli lasku lähetetään uudelleen, päivittyy tapahtumiin myös viimeisimmän lähetyksen tiedot. Mikäli lasku jää virheeseen, virheviestin sisältö tulee näkyviin tapahtumiin.