Mikäli haluat lähettää laskun Maventan käyttöliittymästä, tee näin:

1. Kirjaudu palveluun https://secure.maventa.com
2. Valitse "Asetukset" -välilehti ja vasemmasta reunasta "Työkalut"
3. Valitse "Lähetä XML lasku" ja tuo aineisto klikkaamalla "Choose file" tai raahamalla tiedosto painikkeen päälle ja lopuksi paina "Lähetä"

Mikäli haluat testata laskumateriaalin yhteensopivuuden Maventan kanssa, voit testata aineiston näin:
1. Kirjaudu palveluun https://secure.maventa.com
2. Valitse "Asetukset" -välilehti ja vasemmasta reunasta "Työkalut"
3. Valitse "Testaa XML laskudata" ja tuo aineisto klikkaamalla "Choose file" tai raahamalla tiedosto painikkeen päälle ja lopuksi paina "Lähetä"