Huomioithan, että Maventa toimii laskujen välittäjänä eli operaattorina, eikä palvelussa voi suoraan luoda laskuja.

Mikäli haluat lähettää laskun Maventan käyttöliittymästä, tee näin:

1. Kirjaudu palveluun https://secure.maventa.com
2. Valitse "Asetukset" -välilehti ja vasemmasta reunasta "Laskutyökalut"
3. Valitse "Lähetä XML lasku" ja tuo XML-aineisto klikkaamalla "Choose file" tai raahamalla tiedosto painikkeen päälle ja lopuksi paina "Lähetä"

Mikäli haluat testata laskumateriaalin yhteensopivuuden Maventan kanssa, voit testata aineiston näin:
1. Kirjaudu palveluun https://secure.maventa.com
2. Valitse "Asetukset" -välilehti ja vasemmasta reunasta "Laskutyökalut"
3. Valitse "Testaa XML laskudata" ja tuo XML-aineisto klikkaamalla "Choose file" tai raahamalla tiedosto painikkeen päälle ja lopuksi paina "Lähetä"