Maventa Verkkopalkan avulla yritykset voivat lähettää palkkalaskelmia suoraan palkansaajien verkkopankkeihin. Palvelu on suunnattu palkanlaskentaohjelmistoille, jotka voivat rajapintamme kautta lähettää verkkopalkkalaskelmia.

Ohjelmistonne tuottaa Payslip XML formaatissa (https://tieke.fi/verkkopalkka/payslipxml-2-0-19-5-2014/) palkkalaskelmat ja välittää ne rajapintaan.

Maventa Verkkopalkka perustuu pankkien salausteknologiaan ja laajasti käytössä olevaan verkkopalkan esilläpitotekniikkaan.

Lisätietoa Maventa Verkkopalkasta saatte Maventan myyntitiimiltä puhelimitse 010 219 34 00 tai sähköpostitse sales@maventa.com, sekä osoitteessa https://maventa.fi/verkkopalkka/.