Connector-palvelua voi ajaa ainoastaan paikallisen Windows pääkäyttäjän eli järjestelmänvalvojan oikeuksin. Jos et halua antaa Windows-käyttäjälle järjestelmänvalvojan oikeuksia kaikkialle, niin voit vaihtaa Connectorin sovellusta ajavaa käyttäjää seuraamalla seuraavia ohjeita:

• Siirry Windowsin palvelunhallintaan vaihtaaksesi palvelua ajavan käyttäjän
  • Käynnistä/Aja 'services.msc', vakiona käyttäjä on "Local System Account"
  • Huomioi, että käyttäjän tulee olla sellainen jolla on täydet oikeudet Connectorin asennuskansioon ja kansioihin joita se tarkkailee.