Virheilmoitus lähetetään vain silloin, jos virheilmoitusten asetukset on kytketty päälle Maventa-tilin asetuksista. Löydät asetukset kohdasta Asetukset > Laskuasetukset > Laskuilmoitukset > Lähetetyt laskut:

Jos valitset virheilmoitusten toimitusosoitteeksi lähettäjän sähköpostiosoitteen, ilmoitukset lähetetään sen käyttäjän sähköpostiosoitteeseen jonka käyttäjätunnuksella (API-avaimella) laskuja luodaan ja lähetetään.

Mikäli haluaisit ilmoitukset lähettäjän sähköpostin sijaan tai lisäksi johonkin muuhun sähköpostiosoitteeseen, voit määritellä yhden tai useamman virheilmoitusten sähköpostiosoitteen muiden sähköpostiosoitteiden kohtaan. Kun olet lisännyt osoitteen riville, paina plussaa tai enteriä. Osoitteen saa tarvittaessa poistettua painamalla miinus-merkkiä sähköpostiosoitteen vierestä ja paina lopuksi Tallenna :

Mikäli saat ilmoituksia esimerkiksi laskujen tilamuutoksista, pääset muokkaamaan asetuksia Maventa-tilin kohdasta: Asetukset > Omat asetukset > Tiedot.

Valinta Estä laskutapahtumien sähköpostiviestit estää lähetetyistä myyntilaskuista tulevat ilmoitukset (esim. laskun tilan muutokset) ja Estä kaikki sähköpostiviestit -valinta poistaa käytöstä myös saapuneista ostolaskuista tulevat ilmoitukset. Ilmoitukset virheeseen jääneistä laskusta tulevat kuitenkin edelleen perille. Lopuksi tallenna tekemäsi muutokset painamalla Päivitä.