Maventa-tilin asetuksista voit käydä valitsemassa laskutettavan yrityksen, mikäli yrityksen laskutapahtumat tulisi laskuttaa esimerkiksi tili- tai isännöintitoimistolta. Laskutusyrityksen voit asettaa vain saman käyttäjätunnuksen alla oleville yrityksille, eli Maventa käyttäjätunnus tulee löytyä kaikkien koontilaskulle lisättävien yritysten alta.

Laskutusyrityksen voi asettaa Maventa-tililtä kohdasta Asetukset > Yrityksen asetukset > Laskutustiedot ja avautuvasta näkyvästä Toimitustapa > Laskutus laskutusyrityksen kautta. Laskutusyritys -alasvetovalikosta näet kaikki yritykset, joihin sinulla on oikeus. Valitse listalta haluttu laskutusyritys ja viimeiseksi laita asetus voimaan painamalla Tallenna.
Muutokset tulee tehdä erikseen jokaiselle yritykselle, jotka halutaan laskuttaa laskutusyrityksen laskulla.

Jos haluat useampia yrityksiä samaan laskuun, paina oikeasta yläkulmasta nimesi kohdata ja paina Valitse yritys, jonka jälkeen pääset valitsemaan listalta yrityksen, jolle haluat tehdä muutokset laskutustietoihin.

Valitun laskutusyrityksen voit vaihtaa valitsemalla toisen yrityksen listalta ja tallentamalla valinnan klikkaamalla Tallenna.

Mikäli haluat poistaa laskutusyrityksen kokonaan, se tulee tehdä valitsemalla alasvetovalikosta Poista laskutusyritys ja sen jälkeen painaa Tallenna.

Huomaa, että laskutustavan vaihtaminen ei poista laskutusyritystä, vaan se tulee poistaa erikseen valitsemalla jokin toinen laskutustapa alasvetovalikosta, määrittämällä haluttu osoite (jos ei anna automaattisesti) ja painamalla lopuksi Tallenna