Tässä ovat ohjeet, kuinka kirjaudut yrityksesi Maventa-tilille hätäkoodin kanssa:

1. Mene Maventan kirjautumissivulle
2. Ilmoita käyttäjätunnuksesi ja paina Seuraava

3. Ilmoita salasanasi ja paina Kirjaudu sisään

4. Klikkaa Kokeile toista tapaa 6-numeroisen koodin sijaan
5. Valitse ”Käytä kertakäyttöistä hätäkoodia”. Kopioi ja liitä kertakäyttöinen hätäkoodisi, joka sinulle on lähetetty sähköpostiisi.
6. Tallenna uusi kertakäyttöinen hätäkoodisi, jonka järjestelmä sinulle antaa. Sen jälkeen paina Olen kirjoittanut muistiin uuden kertaluontoisen hätäkoodini ja pääset Maventa-tilillenne.

Kun olet päässyt kirjautumaan yrityksen Maventa-tilille, voit tarvittaessa suorittaa kaksivaiheisen tunnistautumisen uudelleen käyttöönoton, jotta jatkossa pääset kirjautumaan autentikaattorisi ja 6-numeroisen koodin kanssa. Tässä tilanteessa voit aloittaa ohjeet suoraan kohdasta 5. ja ohjeet siihen löydät täältä.