Maventan kirjautumisen kanssa sopii yhteen sellainen autentikaattori-sovellus, joka tukee kaksivaiheista vahvistamista ja muodostaa 6-numeroisen koodin. Suosituksemme on ladata puhelimeen Google Authenticator -sovellus, sillä se on kaikille ilmainen ja saatavissa Play Kaupasta sekä App Storesta.

Autentikaattori -sovelluksen voit asentaa myös tietokoneellesi, esimerkkinä OTP Manager -sovellus:

Windows-tietokoneelle: https://www.microsoft.com/en-us/p/otp-manager/9nblggh6hngn#activetab=pivot:overviewtab
Mac-tietokoneelle: https://itunes.apple.com/us/app/otp-manager/id928941247

Vaihtoehtona on myös ladata autentikaattori selaimen lisäosaksi:

Chromelle: https://chrome.google.com/webstore/detail/authenticator/bhghoamapcdpbohphigoooaddinpkbai
Firefoxille: https://addons.mozilla.org/fi/firefox/addon/auth-helper/
Edgelle: https://www.microsoft.com/en-us/security/mobile-authenticator-app