Connectoriin kirjaudutaan yrityksen Maventa-tilin käyttäjätunnuksella ja API-avaimella.

Mikäli haluat muuttaa Connectoriin kirjautumiseen käyttämääsi käyttäjätunnusta, tapahtuu se tuessamme. Voit olla meihin yhteydessä osoitteessa support@maventa.com. Otathan huomioon, että muutospyynnön tulee tulla meille suoraan yrityksen pääkäyttäjän sähköpostista, tai yrityksen nimenkirjoitusoikeudelliselta henkilöltä. Ilmoitathan pyynnössä vanhan käyttäjätunnuksen ja sähköpostin jonka haluat vanhan tilalle.