Kyllä, joskaan Connectorin kieltä ei pysty vaihtamaan suoraan käyttöliittymästä.

Pääset kuitenkin valitsemaan kielen uudelleen joko poistamalla asetustiedoston (config.xml) tai muokkaamalla sitä.

Hae koneelta Connectorin tiedostoista asetustiedosto config.xml (yleensä tallentuu ProgramData-sijaintiin.)

Poista config.xml ja määrittele tämän jälkeen asetukset Connectoriin uudelleen.

Connector pyytää tällöin määrittelemään kielen uudelleen ensimmäisellä käynnistyskerralla.