QR-koodin skannaus
Uuden koodin lisääminen QR-koodin avulla onnistuu seuraavalla tavalla:
1. Avaa Google Authenticator sovellus ja klikkaa + -merkkiä.

2. Valitse QR-koodin skannaus (Scan a QR code)

3. Kun olet skannannut koodin, näkymääsi tulee automaattisesti alimmaiseksi uusi 6-numeroinen koodi.

Tämän koodin pitäisi tulla nimetyksi automaattisesti Visma Connect:iksi ja tällä koodilla pääset kirjautumaan Maventaan.

MANUAALISEN KOODIN LISÄÄMINEN
Uuden koodin lisääminen manuaalisesti onnistuu seuraavalla tavalla:
1. Avaa Google Authenticator sovellus ja klikkaa + -merkkiä.

2. Valitse manuaalisen koodin syöttäminen (Enter a setup key)

Valitsemalla manuaalisen koodin syöttämisen avautuu näkymä, jossa tulisi ilmoittaa Account (Tili) (nimetään vapaavalintaisesti) ja Key (Avain).

Key -kohtaan laitetaan Maventan kirjautumisen yhteydessä annettu manuaalinen koodi. Koodin voi kopioida suoraan sen vieressä olevasta painikkeesta. Kun olet laittanut koodin, klikkaa Add (Lisää) -painiketta.

3. Kun olet syöttänyt manuaalisen koodin Google Authenticator sovellukseen, näkymääsi tulee alimmaiseksi uusi 6-numeroinen koodi.

Tämän koodin pitäisi tulla nimetyksi automaattisesti Visma Connect:iksi ja sen avulla pääset kirjautumaan Maventaan.

Mikäli koodi ei toimi, voit mennä takaisin edelliseen vaiheeseen, jotta voit tehdä skannauksen tai manuaalisen koodin lisäämisen uudelleen.