Mikäli olet jo käyttänyt sähköpostitse vastaanottamasi salasanan vaihtolinkin, saat pyydettyä uuden sähköpostiviestin linkin kautta;
1. Klikkaasähköpostiisi tullutta linkkiä
2. Saat ilmoituksen Virheellinen vahvistuslinkki, jonka jälkeen klikkaa Pyydä uusi linkki napauttamalla tässä.
3. Ilmoita Maventan käyttäjätunnuksesi sähköpostiosoite
4. Suorita En ole robotti -toimenpide painamalla täppä tyhjään ruutuun ja odota vihreää check-merkkiä
5. Klikkaa nollaa salasana, jonka jälkeen saat sähköpostiisi uuden linkin salasanan vaihtamiseksi.

Vaihtoehtoisesti voit myös klikata Kertakäyttöinen sisäänkirjautumislinkki -vaihtoehtoa, jolloin saat sähköpostiisi sisäänkirjautumislinkin. Linkkiä klikkaamalla pääset kirjautumaan Maventa-tilillesi autentikaattorin 6-numeroisella koodilla

tai hätäkoodin avulla.

Mikäli kohtaat haasteita salasanan vaihtamisen kanssa, voit olla yhteydessä tukeemme tukiportaalistamme löytyvän chat-palvelun (arkisin klo 9-16) kautta tai sähköpostitse osoitteeseen support@maventa.com.