Käyttöliittymässämme saapuneiden ja lähetettyjen laskut löytyvät nyt omilta välilehdiltään. Voit valita näkymästä, kuinka monta laskua listataan per sivu (25,50 tai 100).

Laskun hakeminen
Saapuneet-välilehdellä voit hakea ostolaskuja laskun numerolla, lähettäjän nimellä tai laskun yksilöivällä tunnisteella. Voit hakea ostolaskuja myös tietyllä ajanjaksolla klikkaamalla haku-painiketta ja asettamalla päivämäärät.

Näytettävien sarakkaiden valinta
Voit valita mitä tietoja sarakkaille näytetään laskusta. Saat näkyviin tiedot: Laskunumero, laskun ID, Viitenumero, Lähettäjän y-tunnus, vastaanottaja, vastaanottajan y-tunnus, Laskun päivä, Eräpäivä, Lähetetty, toimitettu, veroton summa, verollinen summa, tila, lähetyskanava, sekä avaa välilehtenä.

Yksittäisen laskun tiedot
Avaa laskun tiedot näkyviin klikkaamalla laskuriviä tai välilehti-ikonia.
Löydät kaikki Maventaan saapuneet laskun tiedostot "Laskun liitetiedostot" kohdasta. Klikkaamalla painikkeita (PDF, XML) voit avata ja tallentaa tiedostot tarvittaessa.

Virtuaaliviivakoodi painikkeesta saat ladattua virtuaaliviivakoodin kopioitavaksi.

Raportoi Huijaus-painikkeella voit ilmoittaa Maventalle epäillystä huijauslaskusta. Voit ilmoittaa syyksi esim. tuotetta/yritystä ei ole olemassa, harhaanjohtava markkinointi ym.

Huomioithan, että toiminnallisuuden tarkoituksena ei ole raportoida laskun sisältöön liittyviä epäselvyyksiä tai riitauttaa laskua. Toimintoa ei voi käyttää laskun maksusta kieltäytymiseen.

Laskulistauksen lataaminen
Voit ladata näkyvän sivun laskulistauksen koneelleesi XLS tai CSV muodossa. Huomioithan, että mikäli sinulla on valittuna näkymä "25 laskua per sivu", tulee ladattavaan tiedostoon maksimissaan 25 laskua.