Rosa Salomaa

Postilakon vaikutus yrityksen laskutukseen

24-11-2015 10:29 am posted by Rosa Salomaa

Myyntilaskut

Lakon vuoksi paperilaskuissa tulee ilmenemään toimitusviiveitä, ja suosittelemmekin lähettämään laskut verkkolaskuina tai sähköpostitse mahdollisuuksien mukaan. Jos hyödynnät laskujen lähettämistä sähköpostitse, varmista Maventa-tililtäsi, että asetus: Asetukset >Laskujen lähettäminen > Älä lähetä laskuja PDF muodossa ei ole valittuna (kts. kuva).

Mikäli vastaanottajasi ei ota vastaan kuin paperilaskuja, voit myös suositella heille Maventan verkkolaskut.fi verkkolaskutusratkaisua, jonka avulla he voivat vastaanottaa verkkolaskuja helposti ja edullisesti. Täältä löydät lisätietoja palvelusta.

Ostolaskut

Lakon aikana suosittelemme hyödyntämään mahdollisuuksien mukaan sähköposti skannauspalvelua. Mikäli sinulla ei ole vielä skannauspalvelua käytössä, saat skannaus sähköpostiosoitteen tietoosi kirjautumalla Maventa-tilille ja valitsemalla Asetukset > Skannitili >Tilaa.

Maventa sopii hyvin verkkolaskuratkaisuksi kaiken kokoisille toimittajille. Myös pienimmät toimittajanne voivat luoda ja lähettää laskuja helposti Maventan Verkkolaskut.fi palvelussa. Suosittele Maventaa toimittajillesi täällä.

Login or Signup to post a comment
JS Bin