Rosa Salomaa

Uusia valintoja laskun lähettämisessä sähköpostise

22-12-2015 1:22 pm tekijä Rosa Salomaa

Maventa-tilillä voit nyt määritellä, lähetetäänkö sähköpostitse lähetettävät laskut PDF-liitteellä, PDF latauslinkillä vai hyväksy/hylkää valinnalla. Sähköpostiasetuksia voit muuttaa kohdassa Asetukset > Laskujen lähettäminen > Laskujen lähetys sähköpostise.

  • Lähetä kaikki sähköpostilaskut PDF-liitteellä

Tällä valinnalla kaikkiin sähköpostilaskuihin liitetään laskukuva PDF-muodossa sekä mahdolliset muut liitteet. Sähköpostiin liitettyjen tiedostojen yhteenlaskettu koko tulee olla alle 5 megatavua.

Jos laskukuva tai liiteet ovat tätä suurempia, pyydetään vastaanottajaa noutamaan liitteet Maventa esilläpitopalvelusta. Tätä lähetystapaa on hyvä käyttää, mikäli vastaanottaja järjestelmä, esimerkiksi skannauspalvelu vaatii, että sähköpostilaskuissa on PDF-liite.

  • Lähetä kaikki sähköpostilaskut PDF latauslinkillä

Tämä valinta tarkoittaa että sähköpostilasku sisältää linkin, josta vastaanottaja pääsee lataamaan laskun Maventan palvelusta, sen sijaan että sähköpostiviestissä olisi PDF liitteenä. Kun vastaanottaja klikkaa linkkiä ja avaa laskun, lähettäjä saa ilmoituksen tästä sähköpostiinsa. Huom! Tämä valinta on käytössä oletusasetuksena suurimmalla osalla asiakkaistamme.

  • Älä lähetä laskua sähköpostilla

Tämä valinta estää sähköpostilaskujen lähetyksen kokonaan.

  • Lähetä kaikki sähköpostilaskut hyväksy/hylkää valinnalla

Tällä valinnalla vastaanottajan täytyy hyväksyä lasku nähdäkseen laskun maksutiedot. Vastaanottaja voi myös hylätä laskun ja jättää viestin laskun hylkäämisen syystä laskun lähettäjälle. Kun laskun tila muuttuu, esimerkiksi vastaanottaja hyväksyy laskun, lähettäjä saa tästä sähköposti-ilmoituksen ja vastaavasti laskun tila Maventa-tilillä päivittyy.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin
JS Bin