T

Tia Björkell

Postin lakko vaikuttaa tulostuspalvelun kautta lähteviin kirjejakeluihin

11-11-2019 4:11 pm tekijä Tia Björkell

Hyvä asiakkaamme,

 

Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU käynnistää lakkotoimet, jotka vaikeuttavat postinkulkua koko maassa. Lakko alkaa maanantaina 11.11.2019 Klo 6.00 ja jatkuu sunnuntaihin 24.11.2019 klo 24. Postin tiedote lakosta löytyy täältä.

 

Postin arvion mukaan viiveet sekä pakettien että kirjepostin jakelussa voivat olla viikkoja. Lakosta johtuen myös Maventan skannauspalveluun kirjeinä saapuvien laskujen toimitus viivästyy. Tavoitteemme on, että asiakkaille koituu lakosta mahdollisimman vähän harmia. Käytämme paperisten kirjeiden jakelussa mahdollisuuksien mukaan vaihtoehtoista jakeluyhtiötä. Silti suurin osa lähetettävistä kirjeistä päätyy edelleen Postin jakeluun.

 

Laskujen lähettäminen:

Suosittelemme kaikille asiakkaillemme laskujen lähettämiseen Maventan sähköisiä kanavia (verkkolasku ja sähköposti). Maventan verkko etsii automaattisesti nopeimman reitin laskulle seuraavasti: 

  • Lasku välittyy ensisijaisesti verkkolaskuna
  • Jos verkkolaskua ei voida toimittaa, välittyy lasku asiakkaalle sähköpostilla määrittelemälläsi tavalla (PDF-liite, linkki tai hyväksy/hylkää -valinta)
  • Mikäli sähköpostia ei voida toimittaa, lasku lähetetään kirjeitse

Voit tarkistaa laskujen vastaanottajien verkkolaskuosoitteet täältä. Mikäli verkkolaskuosoitetta ei löydy, lasku löytää todennäköisimmin ajallaan perille kun varmistat, että asiakkaan sähköpostiosoite on ajan tasalla laskutusohjelmassa. Maventan käyttöliittymästä voi tarvittaessa tarkistaa, mitä kautta laskut on toimitettu. 

 

Laskujen vastaanotto:

Verkkolaskutusta kannattaa hyödyntää myös ostolaskuissa. Ohjeista toimittajiasi lähettämään laskut verkkolaskuina tai sähköpostitse skannauspalveluun. Jos haluat tarkistaa, mitä kautta olet vastaanottanut verkkolaskusi, näet sen Maventan käyttöliittymästä. 

Kytke tarvittaessa verkkolaskutus päälle tukisivun ohjeiden mukaisesti. Mikäli sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme: support@maventa.com.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin
JS Bin