Voit lähettää Connectorin kautta yksittäisiä laskuja tai aineistoa jossa on useampi lasku samassa tiedostossa seuraavilla tavoilla:

Useampi TEAPPS-lasku samassa tiedostossa

Kaikki laskut ovat samassa TEAPPS xml-tiedostossa. Tämä xml-tiedosto ja laskujen pdf-kuvat siirretään Connectorin OUT-kansioon kerralla. TEAPPS-laskuja lähettäessä xml-aineistolla viitataan laskun kuvaan ja mahdollisiin liitteisiin. Näin oikea xml-lasku yhdistetään oikeaan pdf-kuvaan ja oikeisiin liitteisiin.

Yksittäinen TEAPPS-lasku

Yksittäisen laskun xml-tiedosto, pdf-kuva sekä mahdolliset liitteet tulee pakata zip-kansioon. Tiedostojen nimillä ei ole merkitystä. Zip-kansio siirretään lähetyksen yhteydessä normaalisti Connectorin OUT-kansioon. TEAPPS-laskuja lähettäessä xml-aineistolla viitataan lisäksi laskun kuvaan ja mahdollisiin liitteisiin.