Alla ohjeet PDF-aineistojen lähettämiseen:

1. Kirjaudu Maventa-tilillesi (ohjeet)
2. Valitse yläpalkista Dashboard
3. Tämän jälkeen valitse vasemmalta Massatulostuspalvelu  (Huom! Linkki näkyvissä vain kun suomen kieli on valittuna)
4. Sivu aukeaa uudelle välilehdelle osoitteeseen https://payslip.maventa.com/login
5. Kirjaudu käyttämällä samoja tunnuksia kuin kirjautuessasi Maventa-tilille.
6. Lähetyssivulla valitaan ZIP tiedosto, joka sisältää PDF-tiedostoina yhden tai useamman kirjeen (yksi kirje per PDF         tiedosto), mahdollinen väritulostus ja lisäksi kirjeluokka Economy tai Priority. Klikkaa Lähetä, kun haluat lähettää         tiedoston. Saat onnistuneesta toimenpiteestä vielä OK viestin.
7. Voit tarvittaessa palata listaukseen klikkaamalla "Takaisin listaukseen", jossa näet lähetetyt tiedostot ja niiden tilan.
8. Kun saamme tulostuspalvelusta kuittauksen, että kirjeet on tulostettu, saat sähköpostiosoitteeseen siitä viestin.

Yhdellä käyttäjällä voi olla vain yksi tili Massatulostuspalveluun. Jos sinulla on käyttöoikeus useamman yrityksen Maventa-tiliin, voit vakioasetuksilla lähettää vain yhden yrityksen nimissä PDF-aineistoja.

Mikäli haluat lähettää PDF-aineistoja esim. useamman yhtiön Maventa-tililtä, ole yhteydessä asiakaspalveluumme osoitteessa support@maventa.com niin avaamme PDF-aineistojen lähetyksen haluamillenne yrityksille maksutta.

Varmistathan myös ennen lähetystä, että kirjeasettelut ovat tulostuspalvelun vaatimusten mukaiset.

pdf