Uusin Connectorin versio löytyy Maventan etusivulta. Varmistathan ennen uuden version lataamista, että vanha asennus on poistettu. Connector voi asentua kahdelle eri sijainnille (ProgramFiles ja ProgramData), joten tarkistathan ettei vanhoja tiedostoja ole jäänyt jäljelle.

Otathan huomioon, että Connector voi käyttää vanhaa asetustiedostoa (config.xml ProgramData-sijainnissa) uudella asennuksella, mikäli sitä ei ole poistettu ennen uuden Connectorin latausta.

Mikäli asennuksen yhteydessä tulee virheviesti "Error 1001. Palvelu on jo olemassa", alla vaiheet, jolla poistaminen onnistuu manuaalisesti:

1. Syötä käsky (järjestelmänvalvojana) “services.msc” tai etsi työasemalta Windows Services Management. Katso onko “Maventa Connector Service” listattuna. Jos se on toiminnassa, pysäytä se.

2. Avaa komentorivi järjestelmänvalvojana ja syötä käsky: sc DELETE MaventaService.
Mikäli käytössäsi on Powershell, käsky on tällöin sc.exe delete MaventaService.

3. Uudelleenkäynnistä tietokone.

4. Avaa Connectorin lataustiedosto (maventa-connector-installer-latest.msi) ja seuraa asennusohjeita.

Löydät nykyisen versiosi tiedot Connectorista oikealta alareunasta: