Uusin Connectorin versio löytyy Maventan etusivulta. Varmistathan ennen uuden version lataamista, että vanha asennus on poistettu. Connector voi asentua kahdelle eri sijainnille (ProgramFiles ja ProgramData), joten tarkistathan ettei vanhoja tiedostoja ole jäänyt jäljelle.

Otathan huomioon, että Connector voi käyttää vanhaa asetustiedostoa (config.xml ProgramData-sijainnissa) uudella asennuksella, mikäli sitä ei ole poistettu ennen uuden Connectorin latausta.