Tässä tulevat ohjeet, kuinka pääset kirjautumaan Maventa-tilille, kun kaksivaiheinen vahvistus on jo käytössä. Jos et ole saanut kaksivaiheista vahvistamista vielä käyttöösi, löydät tarkemmat ohjeet sen tekemiseen täältä.

KIRJAUTUMINEN

1. Navigoi itsesi Maventan kirjautumissivulle
2. Ilmoita käyttäjätunnuksesi ja paina Seuraava

2. Ilmoita käyttäjätunnuksesi salasana ja paina Kirjaudu sisään

3. Laita 6-numeroinen koodi autentikaattorista, halutessasi laita täppä kohtaan Muista tämä laite 30 päivää ja sen jälkeen paina Vahvista.

Näiden kolmen vaiheen jälkeen olet yrityksesi Maventa-tilillä. Mikäli kirjautumisen kanssa tulee jotain ongelmia, voit olla yhteydessä tukeemme support@maventa.com.