Maventa-tilin irtisanominen tapahtuu asiakaspalvelumme kautta kirjallisesti. Voit lähettää vapaamuotoisen ilmoituksen sähköpostiosoitteeseen support@maventa.com tai tukipyyntönä osoitteesta https://support.maventa.fi/fi/support/tickets/new

Irtisanomisilmoituksen tulee tehdä tilin pääkäyttäjä tai yrityksen nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö. Jos irtisanomisilmoituksen tekee yrityksen nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö joka ei omista pääkäyttäjän oikeuksia, tarkistamme nimenkirjoitusoikeuden Suomen Asiakastiedon kaupparekisteristä. Pyynnön tulee siis tulla nimenkirjoitusoikeudelliselta henkilöltä suoraan.

Irtisanomisen jälkeen et pysty enää kirjautumaan tilille, eli noudathan tarvittavat laskut ohjelmasta ennen kuin suljemme tilin. Tämä onnistuu Maventa-tilillä kohdasta Laskut -> Vie laskuja. Muistathan myös ennen tilin sulkemista päivittää laskutustiedot Maventa-tilillä kohdasta Asetukset -> Yrityksen asetukset -> Laskutustiedot.  Irtisanominen astuu heti voimaan kun ilmoitus on käsitelty. Irtisanomista ei pysty ajastamaan, eli ilmoitus tulisi tehdä samalla viikolla kun haluat sulkea tilisi.

Mikäli tililläsi on ollut tapahtumia viime laskutuksen jälkeen tulet saamaan vielä loppulaskun. Laskun minimisumma on 10 euroa ja mikäli tämä summa ei ole tullut täyteen edellisen laskun lähettämisen jälkeen, lähetämme loppulaskun vuoden lopussa. Yritykselläsi on vastuu huolehtia että laskutustiedot ovat ajan tasalla. Pääkäyttäjän tulee tarkistaa ennen tilin sulkemista laskutustiedot Maventa-tilillä kohdasta Asetukset -> Yrityksen tiedot -> Laskutustiedot.