• Avaus on maksuton.
  • Pankin vaatimista TUPAS-tunnistautumista johtuen avauksiin jotka tehdään valtakirjalla on tullut tarkennuksia.
  • Yksittäisten tilien pankkiverkkoyhteyden avaaminen onnistuu nyt pääkäyttäjän TUPAS-tunnistautumisella.

Mikäli kyse on yksittäisen yrityksen pankkiverkkoyhteyden avaamisesta:

• Voitte tehdä avauksen pääkäyttäjänä kirjautumalla tämän yrityksen tilille ja tekemällä TUPAS-tunnistautumisen kohdasta Asetukset -> Lisäpalvelut -> Pankkiverkkoasetukset -> Avaa pankkiverkko nyt.

Ohjeet pankkiverkkoyhteyden aktivointiin löytyvät täältä: Miten aktivoin pankkiverkkoyhteyden?

Jos haluatte avata pankkiverkkoyhteyden useammalle yritykselle asiakaspalvelumme kautta:

• Avauspyynnön lähettäneen tulee olla sama henkilö joka on valtuutuksen allekirjoittanut.
  • Tämän henkilön tulee olla sekä yrityksenne tilillä, että asiakasyrityksien tileillä pääkäyttäjänä.
  • Käyttäjätunnuksen sekä sen sähköpostiosoitteen josta avauspyyntö lähetetään meille tulee täsmätä toisiinsa.
  • Tämän henkilön tulee tunnistautua kerran yhdeltä tililtä kohdasta Asetukset -> Lisäpalvelut -> Pankkiverkkoasetukset -> Tunnistautuminen. Näin saamme vahvistettua pankin vaatiman henkilökohtaisen TUPAS-tunnistautumisen.
  • Ilmoitattehan uudesta tunnistautumisesta asiakaspalveluumme niin kirjaamme sen toimistonne tilille, jonka jälkeen kyseisen käyttäjän ei tarvitse enää tunnistautua jatkossa.
  • Lista tileistä, joille avauspyyntö tehdään tulee ilmoittaa excel-muodossa ja siinä tulee olla kaikkien tilien OVT-tunnukset yhdessä sarakkeessa.

Liitteenä hyväksymämme valtakirjat avauksia varten.