Peppolin rajoituksista johtuen, liitteiden lähettäminen ei onnistu Peppol-verkostoon samoin kuin suomalaisessa operaattoriverkossa. Mikäli olet lähettänyt laskun aineiston lisäksi laskun kuvan tai muita liitteitä, Maventa tekee konversion laskulle siten, että liitteet upotetaan laskuaineistoon.

Mikäli lähetät laskun Maventan kautta ilman kuvaa, Maventa ei generoi laskulle kuvaa tai upota sitä XML-tiedostoon. Mikäli lähetät Maventaan XML-aineiston lisäksi myös laskun kuvan tai muun liitteen PDF-muodossa, teemme aineistolle konversion siten, että laskun kuva sekä liitteet on upotettuna Peppoliin lähtevässä aineistossa.

XML-aineistoon voidaan upottaa PDF-tiedostojen lisäksi muita liitetiedostoja, ajankohtaisen listan tuetuista tiedostomuodoista löydät täältä.