Maventa etsii asiakkaalle edullisimman lähetysreitin automaattisesti ilman, että lähettäjän tarvitsee huolehtia vastaanottajan verkkolaskuvalmiudesta.

Jos olet laskuaineistolla antanut vastaanottajan verkkolaskuosoitteen, niin lasku lähetetään tähän verkkolaskuosoitteeseen. Jos verkkolaskuosoitetta ei löydy laskuaineistolta,  Maventa etsii vastaanottajan y-tunnuksen perusteella omista sekä julkisista (kuten verkkolaskuosoitteisto) rekistereistä vastaanottajan verkkolaskuosoitetta ja lähettää laskun verkkolaskuna, jos korkeintaan yksi voimassaoleva verkkolaskuosoite löytyy.

Jos verkkolaskuosoitetta ei löydy mutta olet laskuaineiston sähköpostiosoitekentässä antanut vastaanottajan sähköpostiosoitteen, Maventa lähettää laskun kyseiseen osoitteeseen sähköpostitse.

Jos vastaanottajalle ei löydy verkkolaskuosoitetta eikä sähköpostiosoitetta ole ilmoitettu, lähtee lasku postitse mikäli olet ottanut tulostuspalvelun käyttöön.  Mikäli asiakkaillasi ei ole vielä käytössään verkkolaskujen vastaanottoa, voit myös kertoa heille Maventan palvelusta, jolla myös he voivat vastaanottaa ja lähettää verkkolaskuja erittäin taloudellisesti https://maventa.fi/verkkolaskutus/Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.