Delivery failed: "EpiDateOptionDate ei ole sallitussa aikavälissä"

Virheviesti tarkoittaa, että eräpäivä laskulla on joko mennyt tai on liian lähellä. Yleisesti kannattaa jättää laskun lähetyksestä vähintään neljä pankkipäivää eräpäivään.


Delivery failed: "Osoitetiedot SOAP -kehyksellä ja MessageTransmissionDetails -elementissä eivät täsmää"

Virheviesti johtuu yleensä siitä, että laskulla olevassa SOAP kehyksessä ei ole samat tiedot kuin mitä MessageTransmissionDetails kentässä (heti SOAP kehyksen jälkeen aineistolla). SOAP kehykseen tulee aina lähettäjän OVT-tunnus yrityksen tunnukseksi ja jos MessageTransmissionDetails -tiedoissa on esim. yrityksen y-tunnus OVT-tunnuksen sijaan, niin lasku hylkääntyy. Tilanteen saatte korjattua niin, että muutatte yritystunnuksen taloushallinto-ohjelmistossaanne, eli laitatte tilalle yrityksenne OVT-tunnuksen, ja lähetätte laskun uudelleen.


Delivery failed: "Vastaanottajalla ei ole voimassaolevaa vastaanottoilmoitusta (e-lasku tai suoramaksu)"

Vastaanottoilmoitus (RI-sanoma) puuttuu kyseiseltä kuluttaja-asiakkaalta tai hän on perunut sopimuksen, eli kuluttajasopimusta ei ole.


Delivery failed: "No senderinfo match EpiPaymentInstructionId and creditor acc"

Virhe johtuu yleensä siitä, että laskuttajailmoituksella (SI-sanomalla) ja kuluttajalaskulla ei ole samat lähettäjän tilitiedot. Näiden kahden tiedot tulee täsmätä, tai ainakin niin, että jokin laskuttajailmoituksella ilmoitetuista tilinumerosta on laskulla.
Laskuttajailmoituksella tilitiedot on ilmoitettu seuraavassa kohtaa:
                 
                                    FI1112223330002345
                                    OKOYFIHH
                  
Sama tilinumero/tilinumerot tulee löytyä kuluttajalaskulta. Jos haluatte vaihtaa pankkitiliä, tulee teidän lähettää uusi SI-sanoma CHANGE tyyppisenä, johon vaihdatte uuden tilinumeron. Laskulla saa olla muitakin tilinumeroita, mutta laskun Epi-osassa oleva tilinumero täytyy olla sellainen joka on ilmoitettu laskuttajailmoituksella.Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.