Virheviesti tarkoittaa sitä, että laskuaineisto ei ole validia eli laskuformaatin sääntöjen mukaista, ja tästä syystä laskua ei voida lähettää eteenpäin. Voit tarkistaa validointivirheen esimerkiksi Maventa-tililtäsi kohdasta Laskut > Testaa XML laskudata.

Mikäli tarvitset apua virheviestin tulkitsemisessa, voit olla yhteydessä Maventan asiakastukeen support@maventa.com tai ohjelmistotoimittajaan.