Mikäli haluat vaihtaa käyttäjätunnuksesi Maventaan, sinun tulee päivittää sähköpostiosoite omista asetuksistasi.

Ohjeet käyttäjätunnuksen päivittämiseen:
Kirjaudu Maventa-tilillesi, ja valitse: Omat Asetukset > Vaihda salasana. Klikkaa linkkiä: "Voit muokata salasanaasi ja kaksivaiheista kirjautumistasi täältä".

Linkki avautuu sivulle https://accountsettings.connect.visma.com/ jossa voit hallinnoida tilisi tietoja sekä kirjautumisasetuksia. Klikkaa kynä-ikonia sivun oikeassa yläkulmassa, niin pääset muokkaamaan tietojasi.

Valitse "Muuta sähköpostiosoitetta". Syötä nykyinen salasanasi sekä uusi haluamasi sähköpostiosoite ja valitse "Lähetä vahvistussähköposti". Järjestelmä lähettää vahvistusviestin uuteen sähköpostiosoitteeseen osoitteestamme do.not.reply@mail.connect.visma.com. Sinun tulee avata vahvistussähköpostin linkki, jotta uusi sähköpostiosoite aktivoituu.

Tämän jälkeen pääset kirjautumaan Maventaan uudella sähköpostiosoitteella, ja salasana sekä kaksivaiheisen tunnistautumisen asetukset pysyvät ennallaan.

HUOM! Jos haluat vaihtaa Maventaan syötettävän tunnuksesi jo olemassa olevaan connect käyttäjään, olethan yhteydessä meidän tukeen support@maventa.com