Autentikaattorin lisäksi voit seuraavan kirjautumiskerran yhteydessä ottaa rinnakkaiseen käyttöön tekstiviesti-vahvistukset. Tämä edellyttää, että määrität käyttäjätunnuksen asetuksiisi puhelinnumerosi. Tällöin sinulla on mahdollisuus Maventaan kirjautumisen yhteydessä (käyttäjätunnuksen ja salasanan jälkeen) valita autentikaattorin koodin syöttämisen sijaan Kokeile toista tapaa, jolloin sinulle aukeaa valikko vaihtoehtoisista kirjautumisen tavoista ja kuusinumeroinen koodi lähetetään sinulle tekstiviestinä:

Tässä ovat ohjeet kuinka otat tekstiviesti-tunnistautumisen käyttöösi:

1. Kirjaudu Maventa-tilille
2. Kun olet kirjautuneena Maventassa (mikäli useampia yrityksiä, valitse niistä yksi jonka alle kirjaudut), mene Omiin asetuksiin ja paina Vaihda salasana -kohtaa.
3. Sivulta näet, että "Voit muokata salasanaasi ja kaksivaiheista kirjautumistasi ’täältä’." > paina ’täältä’ -kohtaa, niin pääset Account Settings -sivulle.
4. Kun olet Account Settings -sivulla, scrollaa otsikon 'Tunnistus salasanalla' alle ja valitse kohdasta 'Ota tekstiviesti käyttöön kaikilla rekisteröidyillä laitteilla'
5. Kirjoita nykyinen Maventan salasanasi > Jatka
6. Saat kuittauksen "Olet jo ottanut käyttöön tekstiviesti kaksivaiheisessa vahvistuksessa -valinnan. Se käytettävissä kaikilla tilillesi rekisteröidyillä puhelinnumeroilla." > paina valmis ja tekstiviesti tunnistautuminen on käytössäsi.
7. Seuraavalla sisäänkirjautumisen kerralla saat valinnan 'Kokeile toista tapaa', jossa voit saada 6-numeroisen vahvistuskoodin kännykkääsi tekstiviestillä autentikaattorin sijasta.

Kun haluat kirjautua tekstiviesti-vahvistuksen avulla Maventaan, kirjautumisen yhteydessä valitse *Kokeile toista tapaa* kuusinumeroisen koodin syöttämisen sijasta.