Voit vastaanottaa verkkolaskuja Maventan kautta EU-maista sekä muutamien maiden osalta myös Maventan sisäisessä verkostossa.

Rekisteröitymällä PEPPOL-verkostoon, voit vastaanottaa sähköisiä laskuja kaikilta PEPPOL-verkoston kautta lähettämään kykeneviltä yrityksiltä. Lisää ohjeita ja tietoa Peppol-verkostosta löydät tukiportaalistamme täältä.

Kaikki PEPPOL:n kautta kulkevat laskut kulkevat PEPPOL BIS -formaatissa. Maventan asiakkaalle tämä tarkoittaa sitä, että Maventaan saapuu lasku PEPPOL BIS-formaatissa, ja asiakkaan ladatessa laskua, aineisto konvertoidaan asiakkaan käyttämään formaattiin (esim. Finvoice).

Maventa tekee siis laskun formaattimuutoksen niin, että se tulee perille aina vastaanottajan käyttämässä verkkolaskuformaatissa - näin lähettäjän eikä vastaanottajan tarvitse huolehtia vastaanottoformaatista.

Maventan tukemat verkkolaskuformaatit löydät täältä.

Suomalainen yritys vastaanottaa, kun lähettäjän maa:SuomiNorjaTanskaRuotsiAlankomaatMuut EU-maat
Maventan sisälläKylläKylläEiKylläKylläEi
Maventan ulkopuolellaOperaattoriverkosto
Pankkioperaattorit
PEPPOLPEPPOLInExchangePEPPOLPEPPOL
Käytettävä laskuformaattiFinvoice, TEAPPSPeppolBIS3.0OIOUBL
PeppolBIS3.0
Svefaktura
PeppolBIS3.0
PeppolBIS3.0
PeppolBIS3.0

Toimittajalle ilmoitettava verkkolaskuosoite
OVT-tunnus ja operaattorikoodi MAVENTA tai 003721291126
Peppol-osoite*
Peppol-osoite*
Peppol-osoite*
Peppol-osoite*
Peppol-osoite*

*Suomalaisen asiakkaan on rekisteröidyttävä Peppol-verkostoon, jonka jälkeen yritys voi vastaanottaa verkkolaskuja Peppol-verkoston kautta Maventa-tilille. Suomalaisen yrityksen Peppol-osoite on muodossa: 0037:003712345678 ja operaattoritunnus on PEPPOL.Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.