Tarvitsetko apua? Tule keskustelemaan Vispertti botin kanssa!   |   Lue lisää >

Virhe: FILE OR FILENAME BLANK tai FILE IS EMPTY

Virheviesti tarkoittaa, että lähetettävä laskuaineisto tai tiedostonimi on tyhjä, eikä laskua voida lähettää eteenpäin. Tarkista laskun sisältö tai tiedostonimi ja vie lasku uudelleen ULOS-kansioon.

Virhe: FILENAME CONTAINS INVALID CHARACTERS OR IS INVALID TYPE

Virheviesti tarkoittaa, että tiedostonimi sisältää merkkejä, jotka eivät ole sallittuja tai tiedostotyyppi ei ole sallittu.

Liitteen nimessä saa vain olla kirjaimet a-z, numerot 1-9, sekä merkit . ja _ eli tiedoston nimessä ei saa esiintyä välilyöntejä, erikoismerkkejä, eikä kirjaimia å,ä,ö. Tiedostonimen pituus saa olla max. 50 merkkiä.

Sallitut liitetiedostot ovat *.pdf; *.doc; *.xls; *.tif; *.jpg; *.gif; *.txt; *.xml, *.xsl; *.html; *.htmMuita samankaltaisia virheviestejä:

ERROR: FILENAME CONTAINS INVALID CHARACTERS

ERROR: FILENAME INSIDE ZIP CONTAINS INVALID CHARACTERS OR IS INVALID TYPE

ERROR: INVALID ZIP FILE

Virhe: UNSUPPORTED XML FORMAT

Virheviesti tarkoittaa, että Maventa ei tue lähetettävää laskuformaattia.

Tuetut laskuformaatit ovat: Finvoice (1.2, 1.3, 2.0, 2.01), TeApps, Svefaktura, EHF, UBL 2.0, OIOXML, PeppolBIS, VismaXML, LiinosXML, SI-UBL

Virhe: NO XML FILE OR MORE THAN ONE FOUND

Virheviesti tarkoittaa, että Maventa Connector ei ole löytänyt yhtään lähetettävää XML aineistoa tai useamman kuin yhden XML aineiston. Rajoitus on yksi XML per ZIP-tiedosto.

Virhe: LASKUTUSTIEDOSTOA EI VOI AVATA

Virhe viittaa siihen, että prosessi joka luo laskutiedostoa ei ole vielä valmis tai ei ole vielä sulkenut tiedostoa, joten Connector ei voi avata tiedostoa samanaikaisesti. Koska ongelma liittyy laskutusohjelman tapaan generoida xml-laskuja, korjautuu ongelma sillä että tiedostot luodaan ensin toiseen sijaintiin ja siirretään sitten vasta Connectorin OUT-kansioon.