Yrityksen tiedot
Täältä voit määrittää yrityksen perustiedot niiltä osin, joissa kenttä on valittavissa; esimerkiksi yrityksen nimen tai sähköpostiosoitteen.

Yrityksen y-tunnusta ei valitettavasti pysty päivittämään, vaan yrityksen y-tunnuksen muuttuessa Maventa-tilin suhteen uudelle y-tunnukselle tulisi perustaa uusi tili. Voit avata uuden tilin Maventa tililtä kohdasta Asetukset > Työkalut > Luo uusi yritysOtathan huomioon, että sinun tulee muuttaa uudella y-tunnuksella avatun tilin yrityksen UUID myös taloushallinto-ohjelmaasi.

Laskutustiedot
Tämä otsikon alta voit määrittää ajantasaisen laskutusosoitteen, jonne lähetetään Maventan palveluista muodostuva lasku. Voit määrittää verkko-, sähköposti- tai postiosoitteen.

Postiosoite
Täältä voit määrittää yrityksen postiosoitteen. Ilmoita siis ajantasaisen postiosoite ja lopuksi paina Tallenna.

Pankkitilit
Tänne voit määrittää yrityksenne pankkitilitiedot. Tätä tietoa tarvitaan vain, jos laskuohjelmistonne hakee tilinumerotiedot laskuaineistolle Maventasta. Voit olla yhteydessä laskuohjelmistosi tukeen ja varmistaa tämän tarvittaessa vielä heiltä.
Lisää halutut tiedot kohtiin Pankki, IBAN ja SWIFT. Mikäli haluat lisäämästäsi pankkitilistä oletustilinumerosi, laita täppä ensin Oletus? -kohtaan ja sen jälkeen paina Lisää.

Tämän jälkeen kun menet Pankkitilit -osioon, näet lisäämäsi tilinumerot listattuna.

Tarvittaessa voit poistaa halutut tilinumerot painamalla kohdasta Poista.

Käyttäjät
Käyttäjät -kohdasta voit hallinnoida kaikkia yrityksen Maventa-tilin käyttäjiä. Voit tarvittaessa lisätä käyttäjiä painamalla Lisää käyttäjä, jonka jälkeen voit määritellä halutun uuden käyttäjän ilmoittamalla pakolliset tiedot, eli nimen (etu- ja sukunimi) sekä sähköpostiosoitteen. Puhelinnumeroa ei ole pakollista ilmoittaa. Määritä samalla tuleeko käyttäjätunnuksesta pääkäyttäjä (ADMIN) tai perustasoinen käyttäjä (USER). Pääkäyttäjät voivat hallinnoida yrityksen tilin kaikkia asetuksia ja tietoja ja seurata laskuliikennettä. Perustasoiset käyttäjät eivät voi tehdä muutoksia yrityksen asetuksiin, mutta pääsevät näkemään kaiken laskuliikenteen.
Kun kentät on täytetty, paina Tallenna ja uusi käyttäjä on lisätty tilille.

Jos on tarve poistaa käyttäjiä tililtä, paina käyttäjätunnuksen sähköpostia, paina Ei roolia ja viimeiseksi Tallenna. Tällöin käyttäjätunnus poistetaan yrityksen Maventa-tililtä eikä käyttäjätunnuksella ole enää pääsyä tilille.

Yrityksen sähköpostiosoite

Yrityksen sähköposti on yrityksen yleinen yhteysosoite, joka näkyy myös laskujen tiedoissa. Osoitteen voi tarvittaessa vaihtaa kirjautumalla Maventa-tilille ja menemällä kohtaan Asetukset > Yrityksen tiedot.

Yrityksen tiedoissa on myös Laskutussähköposti, joka on se osoite johon ilmoitus saapuvasta laskusta lähetetään. Jos laskutusosoitetta ei ole määritetty, lähetetään ilmoitus yrityksen yleiseen sähköpostiosoitteeseen. Voit myös estää ilmoituksen lähettämisen ostolaskuista kokonaan näillä ohjeilla.