Yrityksen tiedot

Täältä voit määrittää yrityksen perustiedot niiltä osin, joissa kenttä on valittavissa; esimerkiksi yrityksen nimen tai sähköpostiosoitteen.

Yrityksen y-tunnusta ei valitettavasti pysty päivittämään, vaan yrityksen y-tunnuksen muuttuessa luodaan uudelle y-tunnukselle uusi Maventa-tili. Voit avata uuden tilin Maventa-tililtä kohdasta Asetukset > Työkalut > Luo uusi yritysOtathan huomioon, että sinun tulee muuttaa uudella y-tunnuksella avatun tilin yrityksen UUID myös taloushallinto-ohjelmaasi.

Tällä sivulla voit halutessasi valita Maventan luomien ostolaskukuvien kielen. Voit tehdä tämän valinnan sivun alaosassa olevasta "Vastaanotetun laskun laskukuvan kieli, joka on luotu Maventan toimesta" -kohdasta. Tämä asetus on voimassa ainoastaan niille ostolaskuille, joille Maventa on luonut oman kuvan. Kyse on tilanteista, joissa laskun lähettäjä ei ole toimittanut erillistä laskukuvaa vastaanottajalle.

Sähköpostiraportit

Voitte tilata raportin haluamallanne aikavälillä päivittäin, viikottain tai kuukausittain. Raportti sisältää Maventa-tilin kautta lähetettyjen laskujen määrän, sekä lähetettyjen laskujen osuudesta virhetilassa olevien laskujen määrän. 

Raportti kertoo myös vastaanotettujen laskujen määrän.

Laskutustiedot

Tämä otsikon alta voit määrittää ajantasaisen laskutusosoitteen, jonne lähetetään Maventan palveluista muodostuva lasku. Voit määrittää verkko-, sähköposti- tai postiosoitteen, seuraamalla polkua Asetukset > Yrityksen asetukset > Laskutustiedot.

Postiosoite

Täältä voit määrittää yrityksen postiosoitteen. Ilmoita siis ajantasainen postiosoite seuraavasti: Asetukset > Yrityksen asetukset > Postiosoite ja lopuksi paina Tallenna

Pankkitilit

Tänne voit määrittää yrityksenne pankkitilitiedot. Tätä tietoa tarvitaan vain, jos laskuohjelmistonne hakee tilinumerotiedot laskuaineistolle Maventasta. Voit olla yhteydessä laskuohjelmistosi tukeen ja varmistaa tämän tarvittaessa vielä heiltä.
Lisää halutut tiedot kohtiin Pankki, IBAN ja SWIFT. Mikäli haluat lisäämästäsi pankkitilistä oletustilinumerosi, laita täppä ensin Oletus? -kohtaan ja sen jälkeen paina Lisää.

Tämän jälkeen kun menet Pankkitilit -osioon, näet lisäämäsi tilinumerot listattuna.

Tarvittaessa voit poistaa halutut tilinumerot painamalla kohdasta Poista.

Käyttäjät

Käyttäjät -kohdasta voit hallinnoida kaikkia yrityksen Maventa-tilin käyttäjiä. Voit tarvittaessa lisätä käyttäjiä painamalla Lisää käyttäjä, jonka jälkeen voit määritellä halutun uuden käyttäjän ilmoittamalla pakolliset tiedot, eli nimen (etu- ja sukunimi) sekä sähköpostiosoitteen. Puhelinnumeroa ei ole pakollista ilmoittaa. Määritä samalla tuleeko käyttäjätunnuksesta pääkäyttäjä (ADMIN) tai perustasoinen käyttäjä (USER). Pääkäyttäjät voivat hallinnoida yrityksen tilin kaikkia asetuksia ja tietoja ja seurata laskuliikennettä. Perustasoiset käyttäjät eivät voi tehdä muutoksia yrityksen asetuksiin, mutta pääsevät näkemään kaiken laskuliikenteen.
Kun kentät on täytetty, paina Tallenna ja uusi käyttäjä on lisätty tilille.

Jos on tarve poistaa käyttäjiä tililtä, paina käyttäjätunnuksen sähköpostia, paina Ei roolia ja viimeiseksi Tallenna. Tällöin käyttäjätunnus poistetaan yrityksen Maventa-tililtä eikä käyttäjätunnuksella ole enää pääsyä tilille.

Yrityksen sähköpostiosoite

Yrityksen sähköposti on yrityksen yleinen yhteysosoite, joka näkyy myös laskujen tiedoissa. Osoitteen voi tarvittaessa vaihtaa kirjautumalla Maventa-tilille ja menemällä kohtaan Asetukset > Yrityksen tiedot.


Yrityksen tiedoissa on myös Laskutussähköposti, joka on se osoite johon ilmoitus saapuvasta laskusta lähetetään. Jos laskutusosoitetta ei ole määritetty, lähetetään ilmoitus yrityksen yleiseen sähköpostiosoitteeseen. Voit myös estää ilmoituksen lähettämisen ostolaskuista kokonaan näillä ohjeilla.
Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.