Connectoriin kirjaudutaan yrityksen Maventa-tilin käyttäjätunnuksilla.

Mikäli haluat muuttaa käyttäjätunnuksesi salasanaa, voit päivittää salasanan Maventa-tilille kirjautumisen jälkeen kohdasta Asetukset -> Omat asetukset -> Vaihda salasana. Jos salasana on unohtunut, saat sen palautettua Maventan kirjautumisnäkymän linkistä "Unohditko salasanasi?"

Mikäli haluat muuttaa Connectoriin kirjautumiseen käyttämääsi käyttäjätunnusta, tapahtuu se tuessamme. Voit olla meihin yhteydessä osoitteessa support@maventa.com. Otathan huomioon, että muutospyynnön tulee tulla meille suoraan yrityksen pääkäyttäjän sähköpostista, tai yrityksen nimenkirjoitusoikeudelliselta henkilöltä. Ilmoitathan pyynnössä vanhan käyttäjätunnuksen ja sähköpostin jonka haluat vanhan tilalle.