Saat vastaanottomahdollisuuden samalla kun avaat Maventa-verkkolaskutilin.


Verkkolaskuosoite lisätään automaattisesti verkkolaskuosoitteistoon (poikkeuksena joissain tapauksissa yksityiset elinkeinoharjoittajien osoitteet, jotka myös lisäämme tarvittaessa pääkäyttäjän tai yrityksen nimenkirjoitusoikeudellisen henkilön pyynnöstä). Näin siis toimittajasi, jotka etsivät asiakkaidensa verkkolaskutietoja verkkolaskuosoitteiston rekisteristä, näkevät verkkolaskuosoitteesi siellä vaikka et sitä heille aktiivisesti tiedottaisikaan.


Suosittelemme verkkolaskujen vastaanoton aktivoituasi ilmoittamaan toimittajillesi uuden verkkolaskuosoitteesi ja näin saat mahdollisimman nopeasti maksimoitua verkkolaskutuksen hyödyt. Kirjepohjat toimittajille löydät täältä.

Jotta pystyisit vastaanottamaan verkkolaskuja myös sellaisilta laskuttajilta jotka käyttävät pankkioperaattoria laskujen lähetykseen, sinun tulee aktivoida tilillesi pankkiverkkoyhteys. 


Huomioithan, että mikäli verkkolaskuosoitteesi tiedon päivittyminen verkkolaskuosoitteistoon tapahtuu seuraavana päivänä. Mikäli verkkolaskuosoite ei kuitenkaan ole näkyvillä, pyydämme ottamaan yhteyttä tukeemme lähettämällä meille tukipyynnön täyttämällä tukipyyntölomakkeen tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen support@maventa.com. Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.