Kyllä, voit aktivoida liitteiden lähetyksen tulostuspalvelun kautta kohdasta Asetukset > Laskuasetukset > Laskujen lähettäminen > Tulostuspalvelu > Salli liitteiden tulostus

Huomioithan että laskun mukana voi olla maksimissaan 3 erillistä liitetiedostoa, yhteensä 4 tiedostoa sisältäen laskun kuvan. PDF-tiedostojen sallittu koko on max 50 MB per liitetiedosto, yhteensä 110 sivua.

Jos jokin yllä olevista vaatimuksista ylittyy, ei liitetiedostoja lähetetä laskun mukana. Ilmoitamme kuitenkin sähköpostitse, mikäli vaatimukset ylittyy.