Kyllä, voit aktivoida liitteiden lähetyksen tulostuspalvelun kautta kohdasta Asetukset > Laskuasetukset > Laskujen lähettäminen > Tulostuspalvelu > Salli liitteiden tulostus
Huomioithan että laskun mukana voi olla maksimissaan 3 erillistä liitetiedostoa, yhteensä 4 tiedostoa sisältäen laskun kuvan. PDF tiedostojen sallittu koko on max 50 MB per liitetiedosto, yhteensä 110 sivua.

Jos jokin yllä olevista vaatimuksista ylittyy ei liitetiedostoja lähetetä laskun mukana, ilmoitamme kuitenkin sähköpostitse mikäli vaatimukset ylittyy.