Jos vastaanotat laskuja Finvoice-muodossa, voit pakottaa vastaanotettujen laskujen tiedostonimet yhtenäisiksi (eli XML ja PDF samalla nimellä) muuttamalla Connectorin asetustiedostoa esim. Muistio-ohjelmalla.

Asetustiedoston (config.xml) paikka riippuu hieman Windows versiosta:

• Windows Server 2003 ja XP:
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Maventa Connector
  • Vista ja Windows 7:
    C:\ProgramData\Maventa Connector
  • Windows 10:
    C:\ProgramData\Maventa Connector

Lisää a.o. rivi yrityksen tietojen yhteyteen, esim. "LastRec" elementin jälkeen:

<ConsistentFileNames value="True" />

Huom! Laskujen mukana mahdollisesti tulevat muut liitteet tulevat alkuperäisellä nimellä.