Helpoin tapa aloittaa verkkolaskutus on kytkeä laskutusohjelmasi Maventa-tiliisi. Maventa-tilin luominen edellyttää että käytössäsi on voimassa oleva y-tunnus.

Tarkista käyttöönottoapurimme avulla onko yrityksesi taloushallinnon ohjelmalla valmis integraatio Maventa-verkkolaskutuksen kanssa https://maventa.fi/kayttoonotto/

Mikäli yrityksesi ei käytä Maventaan integroitua taloushallinnon ohjelmaa, mutta käytössäsi on taloushallinto-ohjelma joka luo ja lukee sähköisiä laskuja xml-muodossa, voidaan se yhdistää Maventaan Maventa Connectorilla ,jota lähes kaikki taloushallinto-ohjelmat tukevat.

Maventa-tilin voit rekisteröidä osoitteessa https://secure.maventa.com/registrations?lang=fi ja paina kohdasta Kyllä, kiitos! - Rekisteröidy nyt. Tarkat ohjeet tilin rekisteröimiseen löydät sivustoltamme täältä.