Windows Event Viewer ohjelman kautta voit käydä suurentamassa Connectorin lokitiedoston kokoa ja valitsemassa ylikirjoitetaanko lokia. Event Vieweristä löydät kaikki Connectorin lokitiedot, myös sellaiset, jotka eivät näy suoraan Connectorista.

1. Avaa Event Viewer
  2. Valitse vasemmasta reunasta Maventa (löytyy kohdasta "Applications and Services...") ja klikkaa hiiren oikealla. Valitse "properties" avautuvasta valikosta
  3. Avautuvassa ikkunassa voit suurentaa lokitiedoston kokoa (maximum log size) sekä ottaa pois päältä lokin yli kirjoittamisen valitsemalla "Do not overwrite events (clear log manually)".

Mikäli tarvitsisit laajemmat lokitiedot menneeltä ajankohdalta, tulisi kaikkien lokitietojen löytyä päiväkohtaisesti sijainnista %CommonApplicationData%/Maventa Connector/log_yyyy_dd.txt.